Här kommer det bilder på vad jag köpte i Egypten

Hejsan! :)

Igår så skulle jag sola solarium men det blev inte av, jag somnade och fastnade vid datan. Idag så ska jag sola & sedan så ska jag till Gävle för att hälsa på min familj. Sen imorgon så ska jag på röntgen på sjukhuset i Gävle, ska kika på en knöl på mitt högra bröst & sedan mina lungor, HÅLL TUMMARNA!

Här kommer det bilder på nästan allt vi har köpt i Egypten:

1.

Här kommer det en bild på min Rolex klocka som min underbara kille köpte till mig i Egypten, det är en äkta Rolex med 18kt diamanter & silver. Min älskling köpte två Ed Hardy klockor & en till klocka som jag kan lägga upp sedan på bloggen. För han jobbar nu & han har den på sig.











2.

Här kommer det bilder på tavlorna som vi köpte, Men vi har en till men den är inslagen.







3.

Här kommer det Parfymer, en som älsklingen köpte på planet ner till mig. Det är den första bilden. Sen den andra köpte vi i Egypten. Det är en fantastisk parfym som dom har gjort själv & sedan tagit en del av andra Parfymer. Dom har inte alkohol i dom parfymerna, så om man tar en droppe på halsen så räcker det hela dagen. Båda luktar fantastiska!

Sedan är det bilder på dom fantastiska produkterna som vi fick ta hem. Dom var så otroligt bra, för både kroppen och håret.
 








3.

Här kommer det bilder på Ed hardy Tröjor & en annan tröja som vi köpte med oss hem, det är en liten del av det vi köpte. Första bilderna är mina tröjor, sedan Nicklas.







4.

Här kommer det bilder på en ring, det är en korall sten & silver som jag köpte ifrån Egypten, en present till min mor. Sedan så köpte vi en vattenpipa som ni såg bild på förra inlägget, men här kommer det mer bilder på den. Sedan så köpte vi ett armband i var, som vi ska tänka på varandra när vi ser dom. Han fick ett rött och jag fick ett vitt. Sedan så köpte vi ett par skor till mig & ett par skor till min älskling. ( hans skor hittade inte jag men det var fin skor, vita läder ) Sedan på vägen ner hade han beställt med en Mascara till mig, så himla söt!















så Vad tycker ni om sakerna?





Egypten

Hejsan alla söta bloggläsare!

Idag så ska jag gå ner till solariumet och sola lite, vill inte tappa färgen ifrån Egypten resan, hehe. Ni har önskat att jag ska lägga ut bilder på resan. Så jag ska göra det nu :)
Tack för alla söta kommentarer igår, det värmde! <3
























































































































































































































































Jag bryr mig inte



Hejsan alla söta bloggläsare!

Idag så ska jag till Kupolen med Emelie och kika lite i affärer och ha en mysig shopping dag. Sedan så ska vi hem.
Lär då säga att alla ni som är så goa och underbara och skriver så söta kommentarer tack ni betyder så himla mycket för mig.

" jag förstår mig inte då dig som skriver kommentarer efter kommentarer, elaka saker till mig att jag är fet & ful? otränad? visst jag tränar inget, men jag går ut och går och för den delen är jag inte fet? jag kan ärligt säga att jag väger 65 kilo och är 176cm lång och om du tycker jag är fet, är anorexia smalt nog för dig eller? jag tycker du är patetisk som skriver som du gör! Herregud väx upp människa!
och sedan att jag har 1000000 lager med smink med, haha.. jadu jag kan bara skratta. För jag har knappt smink på mig, du ser du känner inte ens mig du vet säkert inte vem jag är? haha lilla gubben/gumman (:
Lämna mig och min fästman ifred, vi har det jätte bra och vi är lyckliga. Efter det du har skrivit om honom med är ju bara löjligt hur du ens kan skriva sånna saker om en person som du inte ens känner? Jag tycker ärligt att du ska ta en tankeställare och börja förstå verkligheten att jag och Nicklas kommer vara tillsammans förevigt och det lär du acceptera! Fan om du inte ens tycker om mig eller min kille eller att vi är tillsammans, fan lämna oss ifred då! Jag bryr mig inte ett dugg vad du skriver till mig för du har ingen värde i mina ögon, tyvärr "tjejen" så skrattar jag bara för dina kommentarer! För jag känner inte ens dig och inte Nicklas heller, så om du inte ens känner oss varför ska du då fortsätta skriva saker till oss och tror själv att vi ska sitta och gråta och må dåligt av dina kommentarer? haha allvarligt.. det kommer aldrig att inträffa för vi skiter fullständigt i dina patetiska kommentarer! DU lär hamna på jorden vännen och växa upp, för ett sånt här beteende som du har är inte moget ett dugg. Så börja förstå verkligheten och lämna oss ifred, fattar inte att man kan lägga sin energi på en annan människa och du skriver att vi ska tagga ner som inte gör ett dugg mer en att leva som inte du verkar att göra? fan den som är lugn är väl jag och Nicklas för vi ödslar inte tid på en annan människa och "FÖRSÖKA" förstöra för någon annan?  herregud.. vad patetisk du är människa.. nej nu ska jag fixa mig och göra mig iordning, orkar inte skriva en artikel om en person som inte har något värde alls i mina ögon. Tänker inte ödsla min tid som vissa andra gör på andra! Kram på dig lilla vännen :) "


Jag har lovat att lägga upp en länk till min vän, Poja
Han gör låtar & uppträder i gävle på många ställen. Klicka på hans namn så kommer ni direkt till min favorit låt av honom. =)



Hittade lite kläder

Här kommer det lite kläder som jag vart intresserad av att köpa. Vad tycker ni om allt detta? :)

1.

Ett nattlinne som jag hittade på internet





2.

En morgonrock ifrån Ginatricot





3.


En klänning ifrån Ginatricot





4.

Ett par gulliga strumpbyxor ifrån Ginatricot






Vad tycker ni om dom här sakerna?

Jag älskar dig




Hej alla underbara läsare!

Idag ska jag ta det lungt, städa lite & sedan kika i frysen & göra iordning mat till älsklingen, så maten är klar tills han kommer hem. Får se vad man hittar för kul & göra iordning. Ikväll får jag se vad som händer, kanske hittar på något kul med vännerna eller så tar vi det lungt.
Jag kan då säga att jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu. Du blomstrar av kärlek och du ger mig allt jag behöver. Jag har aldrig kännt så här förut, du är min livs kärlek & dina ögon smälter mig & jag kan inte sluta att lee när jag är med dig. Du har visat mig vad äkta kärlek är.
När du sover brukar jag ligga & titta på dig min underbara prins & jag kan inte förstå hur en sån vacker man som har ett sånt vackert hjärta & själ kan vara tillsammans med mig? Vad ser han hos mig?
Det är sånna frågor som ställs.. Sedan går tankarna om & om igen, gud vad vacker han är, gud vad underbar han är, han är min drömprins & han är bara min. Känslorna i kroppen känns som fjärilar i magen & det känns helt underbart. Trodde inte jag kunde vara så här lycklig som jag är nu.
Du har fått mig på fall & du är min ögonsten, mitt hjärta, min man. På nyår händer det en underbar sak emellan oss, vi blir till ett & det kommer att vara förevigt. Jag älskar dig så obeskrivligt, du betyder allt för mig. Jag kommer aldrig, aldrig lämna dig Nicklas, min älskling. Vi föralltid <3


Glöm inte att kika in på min söta väns blogg Anna




GOD JUL ALLA UNDERBARA LÄSARE! ♥





God jul alla underbara läsare!


Hoppas att ni får en underbar julhelg. Själv så ska man fira jul med älsklingen och mysa med honom i våran lägenhet.
Vad ska ni göra för mys idag då?

Håller på att frysa ihjäl nu när man är hemma ifrån Egypten haha, förlåt att jag inte skrev ett inlägg tidigare. Men jag har haft fullt upp innan julafton och när man kom hem den 22; December.

Snart så är det kalle anka, gud vad jag har längtat efter det. Brukar ni också kolla på kalle anka?
Nu ska jag mysa mig framför tvn och äta gröt och sedan bara ha det mysigt.

Bilder ifrån Egypten kommer senare in på bloggen, lär kika på alla bilder och så och sedan kommer jag göra ett stort inlägg om alla bilder och vad vi har gjort där osv.

Kram på er!


Fullt upp





Hejsan!


Förlåt att jag inte har skrivit ett inlägg idag, men jag har haft fullt upp. Jag har tvättat, städat, packat klart, duschat, fixat mig & sedan har jag ätit mat. Nu sitter jag här och inväntar på älsklingen och snart ska vi ta tåget hem till våra familjer och träffa dom innan man åker till Egypten. Gud vad jag längtar till vi sitter på flyget, det ska bli så underbart, så obeskrivligt så det är inte sant.

Nu ska man ta en extra koll på sakerna som man ska ha med sig till Egypten. Hör av mig senare! :)
kram <3




Shopping dag i Kupolen ♥♥♥





Hejsan alla söta bloggläsare!


Igår hade vi folk här, jätte trevligt. Men man vart en aning för rolig om ni förstår vad jag menar, haha. Så idag mår jag inte så himla bra. Men det är mitt fel. Ska inte dricka föns på nyår, då blir det högst 2 glas vin för att då blir det kanske vigsel för mig och min man. Vi får allt hoppas hehe.

Idag jag till Kupolen och köpa väskor till Egypten, sedan ska jag packa, umgås med vänner och sedan så ska jag tvätta OM det finns tid såklart. ♥♥♥

Jag lär då säga att jag älskar min kille mer en något annat, det är hans som har fått mitt liv till glädje och till lycka. Du betyder allt för mig älskling, utan dig inge mig. Du har visat mig den äkta kärleken ♥♥♥♥♥♥

Nu sitter jag och äter pan pizza och dricker vatten, ska försöka att få i mig näring så jag orkar dagens utmaningar. Sedan sitter jag och sjunger och försöker stämma gitarren så man kan spela med. Hoppas att ni får en underbar dag! kramar ♥♥♥



Snygg väska va? det är inte den jag ska köpa men jag hittade den på internet.
Övernattningsväskan Barock
, kostar 995:-. Jag vill ha den!


Packa & åter packa




Hejsan alla goa bloggläsare!

Jag skriver mitt inlägg till imorgon just nu för att jag har fullt upp imorgon, men ska svara på era kommentarer såklart. Idag ( fredag ) ska jag packa inför resan till Egypten. Det ska bli så underbart att åka dit!
Gud hur jag längtar.
Sedan under kvällen så har älsklingen Hockey match och jag och min vän Emelie ska kika på våra pojkar som spelar matchen. Det ska bli så kul att få kolla på matchen, längtar!

Vad ska man packa för något till Egypten? står still nu för mig haha :)

Jag funderar på att färga mitt hår men jag vet inte vilken färg? vad tycker ni? brunt med ljusa slingor min vanliga hårfärg, mörkbrunt eller vanliga svart? :)











OBS: Glöm inte att kika in på min väns blogg: http://youfoundit.blogg.se/
Kramar på er!


God kväll alla underbara!




Hej alla söta bloggläsare!

Som ni alla kan se så har jag ganska många kommentarer så jag lär göra ett nytt inlägg. Idag har jag inte gjort så himla mycket,bara tagit det lungt :) vad har ni gjort idag?
Älsklingen kom med en pizza till oss som vi delade på, en ganska stor & sedan åkte han på träning & nu sitter man fast här på bloggen & ler bara, ni är så underbara mina söta bloggläsare!
Imorgon ska jag tvätta, packa, städa, diska & dricka något gott till kvällen hehe. Vad ska ni göra för skojj imorgon då?
Jag saknar er alla i gävle, det var så länge sedan jag träffade er alla. Snart kommer ja hem och då lär jag träffa er innan jag åker till Egypten.


Ser ni klockan jag har lagt upp? den är så jädrans snygg! vad tycker ni? :) Jag har alltid velat haft den, den är så snygg!



Tur att man har GPS i mobilen



Hej!


Inatt så körde vi till Örebro för att min älskling skulle köpa en Galaxy tab & sedan så körde vi runt & runt för vi hittade inte tillbaka, för vi hade kört på konstiga vägar utanför Örebro. SÅ jag fick ta fram min Iphone & leda dom tillbaka till den vägen som vi hade kört på innan. Det var tur att jag hade GPS.

Nu sitter vi här & han sitter med sin Galaxy & jag sitter & bloggar, haha. Helt slut efter resan. Idag ska jag packa & göra iordning här hemma & sedan får man se vad som inträffar. Kanske kommer det folk hit & hälsar på, vore jätte mysigt!

Jag lär då säga att jag är avensjuk på hans Galaxy.. haha. Den är så mäktig & så jävla snygg. Jag längtar tills jag ska hem till familjen på söndag innan vi åker till Egypten, det ska bli så roligt att träffa dom igen!
Ska hjälpa mamma med önskelistan & sedan så får jag se om jag hjälper till med julpynt, det är så mysigt med sånt & sedan älskar jag tomtegröt på julafton, det är min favorit!

Vad älskar ni med julafton?



Längtar till Julafton


Hej alla söta bloggläsare!

Jag skriver ett inlägg redan nu som ska vara till imorgon, för ska bort imorgon & göra lite saker.
Men gud vad jag längtar tills julafton!
Det är ju så grymt underbart, mysigt & underbart trevligt med nära & kära. Vad har ni önskat i julklapp & vad ska ni göra på julafton?

Jag har önskat mig lite saker till mig själv & älsklingen i hemmet & till oss själva. Men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till älsklingen min? har ni råd till mig vad man kan köpa till en 24 åring i julklapp?
Han vill inte ha något men jag vill ge han nått, det vill jag verkligen men vad?
Jag tycker ni alla är så underbara imot mig, jätte söta kommentarer. Tack ni är bäst!

Hoppas att ni har sovit gott & själv så ska man städa idag & greja & sedan packa inför resan så man inte får enu mer resfeber hehe. Justja, lär sätta upp en tvätt tid med :)

Ha en toppen dag!
Kramar

RSS 2.0