En svart värmefilt ifrån obh nordica



Hejsan! :)

igår kom världens bästa pojkvän hem med en värmefilt till mig så jag inte frös hela tiden & jag lär då säga att den var helt jävla underbar, jag sov med den, jag satt med den hela kvällen och frös inte ett dugg. Den kan jag rekomendera till er!
Den kostar 1 190:- & Kommer ifrån Onoff, ni kan klicka på Onoff så ser ni den direkt :)
Idag så ska jag nog bara ta det lungt, pigga på mig så jag blir frisk. Åker till Egypten den 8;de på natten till den 22 på natten kommer vi hem :)

På söndag kommer vi att åka hem till Gävle innan vi åker & träffa nära och kära, för vi kommer inte vara hemma på julafton. Min älskling ska jobba. SÅ vi ska träffa dom & så får man se om man får något paket kanske får vänta tills nyår eller nå, hehe. Men inte gör det något, jag har jue min älskling som är världens bästa så denna jul kommer bli så mysig & fantastisk med honom & sedan får man se om det blir vigsel på nyår ;)
Hoppas, hoppas!

Nej nu ska jag duscha & fixa mig innan älsklingen vaknar. Hoppas ni har en toppen dag! :)
Kram


Sjuk ♥



Hej alla! :)

Jag vaknade upp mitt i natten och jag var febrig, ont i halsen som satan och täppt. Roligt.
Så idag så blir det film mys och städa lite grann det jag orkar och sedan kommer världens bästa älskling hem som har köpt en värme filt till mig, så jävla underbar! Nu ska man äta lite så man får i sig lite grann iallefall. Hoppas att ni får en toppen dag! :) kram på er!

Till min älskling:

Den dagen jag träffade dig
förändrades allt för mig
Du blev mitt liv
du blev mitt allt
Våran kärlek har bara växt
bara blivit större med tiden
Vi två vill bli till ett
vi vill dela varandras liv har vi insett
Vi vill dela varandras lycka & sorg
vi har rivit muren och öppnat vår borg
Vi har börjat våran vandring i livet
med allt vad det innebär i detta livet
Jag älskar dig


Du är verkligen mitt liv Älskling.





Jag älskar dig så oerhört mycket, du betyder allt för mig. Utan dig inge mig


Nu är man hemma igen :)



Nu ska man ta ett långt bad efter en rolig dag med dom underbara, gud vad vackert det är när husen ligger på dalarna och ljusen lyser så fint och sedan vattnet nedanför.
Det är ju en dröm att bo vid havet eller vid en vacker sjö. :)

♥♥♥♥♥♥♥♥

Tack för alla söta kommentarer, när man inte har varit inne på datan idag, bara igenom mobilen och det gick inte skriva ett inlägg så bra, haha. Men men, det funkade till slut. Imorgon ska man upp till jobbet, började klockan 08.00-16.00 senast sen är det bara att ta det lungt. Jag kan inte fatta att man kan ha träningsvärk av kinect men det tär på kroppen ordentligt, suck hehe :p

Har ni haft en underbar dag? :)

Kramar



Längtar tills vi ska snorkla och njuta av värmen, bara 10 dagar kvar hehe! :p

Mobil bloggar :)

  • Mobil bloggar! :) Kommer hem 18.00, då svarar jag på era söta kommentarer <3

God morgon alla!

Hejsan! :)

Igår satt vi uppe till klockan 05.00 och spelade kinect med några & vi hade det det jätte trevligt. Så roligt när det kommer folk hit.
När jag vaknade så storstädade jag och gjorde iordning en kopp kaffe och satt mig och tog det lungt. Så skönt när man har städat klart och bara ta det lungt.

Idag så ska jag nog bara ta det lungt, ringa lite samtal till sjukhuset och fråga om en tid till röntgen så det blir klart nån gång, så man kan koppla av. är så orolig..

Jag hittade en väska som jag har velat ha. Den är stor och snygg på samma gång, jag älskar stora väskor. Vad tycker ni om den här?


Och så har jag funderat på fransk manikyr igen, jag skulle vilja fixa naglarna igen. Jag höll på med det förut och så slutade jag ett tag. Men jag skulle vilja fixa dom igen nu, det var så himla länge sedan.



Bilderna är tagna ifrån google.

Sharm el sheikh i Egypten hotell Melia Sinai

Snart så åker jag dit, gud vad underbart!
Jag tänkte göra ett inlägg om hur det ser ut och så vidare, så här ser det ut hotellet där vi ska vara i 2 veckor.
Vi åker den 8-23 December, vad tycker ni om det här hotellet? :) det är ett strand hotell!

Vi ska snorkla och sola, gud vad jag längtar!













Ni kan se på Ving.se och kika på hur det ser ut! :)



vaknade klockan 15.00.. God morgon alla!

Hej alla söta bloggläsare! :)

Själv så vaknade man nyss, haha. Jag har varit vaken tills klockan 2.30 inatt och vaknade klockan 15.00, bra där haha.
Idag så kommer en massa vänner till oss och vi ska spela lite kinect som älsklingen har köpt igår. Det ska bli kul, får se om man dricker lite med, får se.

Jag drömde om att min katt kom tillbaka som försvann spårlöst för ett år sedan, det var hemskt och vakna upp och se att det bara var en dröm. Jag saknar henne så himla mycket!
Tindra, du var så vacker och jag tror fortfarande att du finns där ute och att du kommer att komma tillbaka.

Nu ska man äta frukost och sedan kika på en mysig film, vad ska ni göra för något denna Fredag? :)
kramar på er!

Här är det en gammal bild på isabel, jag som blond och min söta katt Tindra:



Här en är ny bild på mig:



vilken färg tycker ni att jag ska ha? :)




Film dag♥♥

Hejsan alla söta bloggläsare! :)

Jag har haft en film dag idag och tagit det lungt. Jag har inte orkat gjort ett inlägg men nu är man piggare igen. Jag har gjort illa tummen, så typiskt mig haha. När jag höll på fixa naglarna så råka jag klippa fel och det känns inte okej hehe. Men det börjar att bli bättre.

Hoppas att ni har haft den toppen dag, nu ska man städa lite och ta det lungt med Linus ( min killes lillebror ) och sedan får man se vad kvällen bjuder på :) saknar dig älsklingen min

Vi har kikat på:

luftslottet som sprängdes
när mörkret faller





Dom två filmerna var jätte bra, dom var händelserik och spännande.

kramar 

God natt alla söta bloggläsare!♥♥



Nu ska man ta ett varmt bad med levande ljus och en ljuv musik och koppla av lite. Sedan krypa ner till älsklingen som har huvudvärk, stackarn.. krya på dig hjärtat! ♥♥
God natt alla söta bloggläsare, tack för alla söta kommentarer som ni har skickat till mig! är så himla glad för det! jag älskar er! Nu blir det:

Duscha

kika på film

sova


kram på er! :)




P.S
bilderna är taget ifrån google. Har ingen camera så kan inte knäppa på allt, men det ser ungefär ut såhär. Vi har en Projektor och en filmduk som är super stor som vi kikar tv och film på :p det ska bli så mysigt!



HJÄLP!

Jag ska ha en klänning på julafton, men jag vet inte riktigt vilken klänning jag ska ha.. kan ni hjälpa mig tro? vore guld om ni kunde det. Dom här klänningarna kommer ifrån Ginatricot och sedan har jag hittat en kavaj till som också kommer ifrån samma ställe som jag ska ha på mig till klänningen.

1.


2.





3.




Här kommer kavajen som jag ska ha till:





Sedan har jag önskat mig ett par skor av älsklingen, vad tycker ni? :)


God morgon alla!

Hejsan alla söta bloggläsare! :)

Igår hade vi många besökare hos oss & det var så trevligt. Sedan så spelade vi innebandy match i lägenheten & det blev oavgjort hehe. Vi hade det så trevligt!
Nu sitter dom andra & spelar NHL & har det trevligt medans jag sitter här via bloggen! :)

Idag så ska jag nog ta det lungt tror ja, får se vad vi hittar på.
Jag har en fundering om angående hur man ändrar sin header? vet ni hur man gör? kan ni snälla berätta det för mig så kan jag fixa en ny. För den är så gammal :)

Nu ska man äta något & sedan får man se om man går ut. Kram på er!


Godnatt & sov gott alla ♥♥♥




Hej alla söta bloggläsare

Jag vill bara säga godnatt till alla underbara bloggläsare och till alla mina nära och kära och tack för en underbar kväll med alla goa vänner man har och min underbara älskling. Jag älskar er alla, ni gör min dag!

Godnatt alla & sov gott.


"Jag fattar inte mig på folk som lägger sig i mitt liv.. som trycker ner mig med ord. Förstår mig inte på folk som har energi till att försöka att förstöra ens liv.. Fan börja starta ett eget liv istället för att lägga sig i andras. Jag är lycklig och jag är glad för en gångs skull!

Om jag ska gifta mig och om jag vill skaffa barn det är fan mitt beslut en att andra ska bestämma och förstöra ens liv. Herregud.. väx upp. Ni som inte ens känner mig, då ska ni fan inte lägga er i mitt liv heller när ni inte vet vem jag är!
"


Kläder & skor

Här är det lite kläder som jag funderar på att köpa, dom är så snygga dom här skorna och dom här klänningarna som man kan ha på sig när man ska ut eller på något fint tillfället.
Vad tycker ni om detta?


dom här klänningarna kommer ifrån Hm.se








Dom här skorna kommer ifrån Scorett och dom heter:
  • Tiamo
  • 899:-

vad tycker ni om dom här?

kram på er!

Filippinerna snart kanske! :)

God morgon alla bloggläsare! :)

Idag ska man ta det lungt och sedan får man se vad som händer, kanske tar en tripp ner på stan eller om jag går tillkupolen en sväng och kikar lite, skulle behöva växla pengar sen jag var i norge :) hehe.

Igår kom min älskling på en idé att vi kanske skulle ta och dra utomlands snart, men vi vet inte vart. Kanske det blir Filippinerna eller så blir det Thailand eller något liknande. Skulle vara så skönt att komma iväg och sola och bara njuta av värmen och så vidare. Vilket ställe tycker ni att jag ska åka? :)

Det är så kul att börja blogga igen och skriva med dom gamla bloggvännerna som man har haft sen förut. Sedan är det alltid lika roligt med att träffa nya och det är det bästa som finns med bloggen att man kan ha kontakten med gamla och hitta nya samtidigt! :)

nej nu ska jag ut och ta frisk luft sedan så får jag se vad som händer :)

kram på er!




ser inte det här underbart ut? och dyka och dricka en god drink och sola och njuta av värmen? :)



Bra gjort louise..

Hej!

Idag så har man inte gjort så himla mycket, tagit det lungt och så. Sedan så fick vi främmande av ett par som är helt underbara, dom hade två söta små hundar med sig och sitt söta barn som var så otroligt gullig och busig. Gud vad jag längtar efter att ha ett eget!
Dom är så himla goa och underbara dom små.

Medans dom var här så hade vi tvätt tid klockan 16.00-19.00 och jag var tvungen att gå ner och tvätta för jag hade inga rena underkläder haha.. Men iallefall så när jag var där nere så fick jag hjärnsläpp hur fan tvättar man? hur många grader? vilka kläder ska tvätta med vilka osv.. haha så jag ringde min bonus mamma och frågade om hur man skulle göra för att inte verka blond och ringa nicklas haha. Hon hjälpte mig och sedan så gick jag tillbaka till dom och vi beställde mat och åt här hos oss. Sedan så gick tiden och jag frågade nicklas hur mycket är klockan? han sa ja du vet att du skulle vara nere vid tvättstugan för länge sedan? jag sa va? varför sa du inget för? haha sa han det är ju du som tvättar det lär jue du hålla reda på? vad är klockan då? ja hon är 17.30 jag sa nää? driver du? va fan.. så jag gick tillbaka dit och hängde upp allt. Jaja.. inte min dag inte. Jag har varit så himla yr idag.
Eller så är det ett tecken på att jag inte ska tvätta utan det får älsklingen göra he he..

Nu ska man ta det lungt, städa lite här hemma och så. Sedan får man se om man får ett möte med BiZQ, det är ett möte om att ha ett eget företag osv.. så jag hoppas att jag får möte med dom snart så kanske man står där med ett företag och börjar tjärna pengar. Men det tar ju ett tag men man lär ju börja någonstans.

Ha det så bra så hörs vi imorgon! Ha en trevlig kväll!

kramar



En underbar dag med Far, bror min & älsklingen ♥♥♥


( hittade en gammal bild på far min, världens bästa pappa! ♥♥ )


Hej!

Idag så har man träffat bror min och min far som kom på besök här hemma hos oss i Borlänge. Det var så himla kul att träffa dom igen. Vi har varit till OnOff och älsklingen bjöd på lite saker till camilla, pappa & felix. Sedan har han gett lite kläder och skor till dom med. Så himla underbar min älskling. Han är världs bäst!
Sedan har vi ätit på mcdonalds & myst vid kupolen, det har varit en underbar dag!
Medans grabbarna satt & spelade Tv-spel så städade jag, hängde upp gardiner, städa kylskåpet & sedan diskade. Så det blev gjort =)♥♥♥

Nu ska man ta det lungt innan man ska gå med bror & far till tåget & säga hejdå. Jag kommer inte komma till gävle föns på julaftons dagarna.. så det känns men men..♥♥

Jag är så nervös inför nästa vecka. Troligtvis ska jag till Falun sjukhus och röntga mig. Hoppas att det går bra!
jag tycker det är obehagligt att ha en knöl på högerbröst.. uscha..

Nu ska man sitta med grabbarna innan vi ska gå med dom till tåget.
Hörs imorgon! kram ♥


(hittade gamla bilder på bror & far min, fick inte ta kort på bror så får lägga ut en gammal, haha så söt så! ♥♥)



Shopping? ♥♥♥

Heej!

Idag så ska jag handla och sedan ta det lungt, får se vad som inträffar idag. Min broder och min far kommer imorgon och hälsar på oss, det ska bli så kul! :)
Saknat dom så himla mycket ♥♥♥

Jag har kikat på Nellys hemsida och fick syn på lite kläder och lite allt möjligt som jag skulle vilja shoppa. Men får se vad som inträffar. Vad tycker ni om dom här klänningen? är den fin? ( klicka på nellys så kommer klänningen fram )

Sedan så kikade jag på Hms Hemsida. Den är ganska söt den här klänningen om man är brun och ha på sommaren eller nå :) vad tycker ni? :)





Sen så har jag kollat på dom här skorna på skohuset i valbo och jag älskar dom!
Det är
Kenzas design skor dom är sjukt snygga!






Vad tycker ni om dom här sakerna?
Nu ska jag fixa mig och sedan gå och handla och så. Ha det så bra! :) Kram




När jag var i Kenya i Afrika

Hej!

Idag blir det stor städning och bara ta det lungt. Det är ju Fredag så idag blir det film och så kanske min vän Emelie kommer på besök medans våra killar spelar hockey match, får se vad som händer.

När jag var i Kenya med ett gäng tjejer ifrån Gävle praktiska gymnasium, det var verkeligen en upplevelse!
Jag saknar den tiden.. vi hade så himla roligt och allt var så inspirerande. Att ett barn i 3 års ålden satt och pluggade matte och att alla älskade att gå i skolan och det var den enda utvägen för dom, om dom inte gjorde det så hade dom ingen utbildning och då skulle dom hamna på gatan. Dom här barnen som jag pratar om nu kommer ifrån Shangilia ett ställe i slumen och dom barnen hade talang, det är helt otroliga saker dom kan göra. Dom åkte mycket runt och visa sina talanger. När jag var där och jobbade en dag, skulle vara fler dagar men jag var sjuk så hann bara dit en dag. Men när jag jobbade där så gav dom mig mat, visade mig vad doms dag såg ut, hur dom gjorde sin skola, hur dom tvättade, lagade mat osv..
Det var så roligt att få komma dit och se allt med egna ögon. Dom är sånna fantastiska barn och jag önskar dom all lycka i framtiden.
Jag skulle vilja åka dit igen och träffa alla underbara människor som man träffade där. Men det kommer nog att inträffa när man är lite äldre, när man har sparat ihop lite pengar och så.
Men jag var inte bara på Shangilia, jag var på svenska skolan och på ett annat ställe. Jag kommer inte ihåg det namnet men jag var på olika förskolor och jag skulle döma vilken skillnad det var på dom tre förskolorna.
Den första var på svenska skolan där alla barnen kommer ifrån olika ställen i världen, samt i stockholm. Det var helt fantastiskt att vara där, alla barnen var lydiga och duktiga med allt dom höll på med. Läxorna, musik, läsa, gymnastik, simma och städa efter sig om dom har tagit fram det. Svenska skolan hade ett gymnasium också på samma ställe och det var barn ifrån stockholm mest. Det var kul att se hur dom arbetade och så med.
Jag var där i några veckor och sedan var jag på en annan förskolan där det var ett snäpp värre. Det var också en fantastisk upplevelse, dom hade en liten gård med en liten gullig förskola för alla sortes barn. Dom gjorde sina läxor och gjorde sitt arbete i skolan väldigt bra. Jag vart väldigt inspirerad.  Det är en väldigt stor skillnad, i Sverige och i Kenya på alla förskolor som jag har varit på där.
Sen så åkte jag och jobbade en dag på Shangilia och där vart jag bjuden på mat och den maten var gjord med bönor,vatten och salt. Som en slags soppa som dom åt 3-4 gånger i veckan. Sedan så fick dom frukost, lunch och middag. Med olika saker varje dag och samt saker som dom fick varje dag som var lika. Men maten iallefall var inte så god men det var en upplevelse att äta doms mat och hur dom gjorde maten och hur det smakade. Det smakade bara vatten och bönor som var kokade i en stor kastrull och sedan la dom maten på en djuptallrik  och serverade mig och sa "detta var en välsignelse att du kom hit och tack för att du kom och gav oss en underbart rolig dag" Sedan så bad dom innan dom åt och sedan började dom äta.
Jag åt upp allt för jag ville inte lämna maten kvar. Sedan när tallriken var tom så frågade dom om jag ville ha mer. Men jag ville att barnen skulle äta. Jag ville igentligen inte ha doms mat pågrund av att det var jue doms enda mat under just den tiden och då ville inte ja ta en tallrik med mat, men dom gav mig endå en tallrik utan jag sa något och då är man jue tvungen att tacka och äta upp. Det var en riktig upplevelse!
( och jag vart inte sjuk heller av maten, pågrund av att jag hade redan vart där i några veckor och fått in mig en del bakterier i kroppen )
Jag fick även träffa giraffer och mata dom och det var upplevelse, för det har jag velat gjort sen jag var liten. Sedan har vi hållt i en levande krokodil och sedan har vi träffat små söta elefanter och andra djur. Dom var så söta och otroligt vackra, det var en upplevelse!

Jag vill hjälpa dom barnen och starta ett företag om just alla hemlösa barn i Kenya och hjälpa dom med skolgång, mat, husrum och hälsovård.
Det är det jag vill och jag kommer att kämpa för det med, oavsett hur lång tid det kommer att ta. Jag kommer hjälpa dom med något när jag kan så att säga.
Men det är mitt mål.

Nu ska man göra lite saker här i lägenheten som måste göras och sedan så ska älsklingen laga mat till mig och Anton, vad underbart att ha maten serverat. =)

( här kommer det lite bilder på hur det såg ut i Kenya, i slumen, på Shangilia och på Svenska skolan. Jag kommer inte på det namnet på den tredje förskolan men det kommer lite bilder som jag tog ifrån google. För jag har inte bilderna här på denna data, sen jag var i Kenya )



Jag har blivit inspirerad av dig ♥♥♥

Hej!

Jag har varit på Blondinbellas föreläsning och jag lär då säga att hon verkligen inspirerade mig och hon fick mig att tänka om riktigt om saker och ting.
Jag tänker ta tag i mitt liv, ska bara titta framåt och må bra en att bara kolla bakåt och mår dåligt varje dag.

Jag kan säga att efter föreläsningen så fick jag andra tankar om vad jag ska bli i mitt liv, vad jag ska jobba med och så vidare.
Hon har verkligen förändrat mig konstigt nog, trodde aldrig att det skulle inträffa med det har det gjort.
Tack Isabella Löwengrip för att du har visat mig en annan väg.
Du var verkligen fantastisk på föreläsningen! ♥♥♥




Blondinbellas föreläsning! ♥♥♥


min älskade vän & Jag, jag saknar dig så otroligt mycket! ♥♥♥


Hej! :)


Idag ska man till Blondinbellas föreläsning här i Borlänge med Emelie, det ska bli så himla trevligt, längtar!
Jag har följt hennes blogg i många år & ska blir så kul att träffa henne & lära sig mer om blogglivet, hur det funkar att bli känd med sin blogg ♥♥♥

Nu ska man fixa sig iordning, emelie kommer hit snart.
Senare idag blir det väl att vara med Nicklas & får se om vänner tittar över här hos oss.
Nu ska man packa ner block & penna.

Jag hittade en bild på blondinbella, snart får man träffa dig. Det ska bli så spännande!
♥♥♥


Röntgen..




Hejsan alla söta bloggläsare!

Idag har man varit till vårdcentralen i Kvarnsveden & jag har kollat på höger bröst för att jag har en knöl där & jag vart kallad för tid till falun sjukhus med den & samt med lungorna som inte heller var nå bra. Så det känns inte alls bra att få höra allt det där.. är väldigt nervös!

Tur att jag kollade upp det nu & inte senare för tänk om det är en cancer knöl.. då vet jag inte vad jag ska ta vägen.. alla som har haft cancer & har cancer måste vara otroligt starka, jag önskar dom all lycka i framtiden & hoppas på det bästa för dom & tänker på er! ♥♥♥

Senare idag ska vi äta med ett par som Nicklas känner sen tidigare, det ska bli så kul! :)
För dom är så underbara & snart får dom barn med, gud vad roligt! ♥♥♥

Nu ska man ta en dusch & vila ett tag. Sedan göra sig iordning för en underbar trevlig kväll hos Per-åke & jonna! ♥♥♥

Undra hur dom gör när man röntgar, har aldrig gjort det förut.. Har ni gjort det?

Kramar



         






Det är snart julafton & jag vill verkligen ha en sån här klänning en vit eller en blå. Men det blåa har tagit slut tydligen..suck men det vita är också fin! vill ha, vad tycker ni? Den kommer ifrån Ginatricot:

       




Snart är det Julafton.. ♥♥♥






Hejsan alla! =)

Idag så ska man till Kupolen & kika lite på julklappar, det är ju snart Julafton. Tänk vad tiden går fort. Jag älskar Julafton & tycker den är så mysig & speciell, med alla nära & kära & sedan all god mat man äter & presenterna såklart. Sedan är det jue lucia snart med, gud vad roligt. Det är ju så vacker tycker ja att gå på! ♥♥♥

Gud vad det har snöat här i Borlänge, men det har inte legat kvar riktigt.. det är tråkigt. Jag vill lära mig att åka bräda & slalom, har aldrig gjort det förut. Ska nog göra det i år eller det är ett måste, hehe.

Nu inväntar jag att chefen ska komma förbi och hjälpa mig med min jobbmejl som jag inte förstår mig på riktigt. Det är Outlook & jag har aldrig använt det förut. Så det var snällt att han kunde komma över & hjälpa mig med det.

Sen tar jag mig en promenad & kanske kikar förbi älsklingen på hans jobb innan jag kikar på julklappar. Får se vad som händer. Nu har man fått tid på sjukhuset imorgon, så nu inväntar svar på vad det kan vara för knöl på mitt högrabröst. Håll tummarna på att det är en vanlig ofarlig knöl!

Sedan nästa vecka så har jag fått tid hos
gynekologen & då ska jag kika om allt är bra med mig där med & hoppas att jag är gravid, det skulle vara en dröm det. Tänk själv, man har ett barn vid sin sida & man ser barnet växa upp & blir stor, gud vilken känsla att bli mamma. Jag längtar verkligen.


P.S
Jag tänker gå till ungdomsmottagningen ISTÄLLET för att köpa ett test, för ska endå göra allt nästa vecka & då tänker jag vänta istället, Inget som verkar fel. Utan något som jag vill vänta med, när jag endå ska göra allt!
♥♥♥



I really love you Nicklas and I hope that we be together forever and ever
! ♥♥♥






Gud vad nervös jag är över allt..




Hej!

Idag kommer det hända mycket, ska ringa till ungdomsmottaningen & boka tid för koll om jag är gravid & sedan ringa till sjukhuset i falun för att få en tid att kolla upp en knöl på högerbröst.. jag är så nervös. Jag vill ha barn & jag hoppas att jag är gravid, men jag är nervös om det är en vanlig ofarlig knöl eller om det är en tumör som kan bilda bröstcancer..

Jaja, kan inte avgöra allt nu eftersom jag inte vet hur allt ligger till.
Men man är jue nervös endå jue.. suck. Hoppas att allt går bra bara.

Jag kan bara säga att jag är världens lyckligaste kvinna, jag har allt & jag är så himla förälskad så det inte finns några ord, tack älskling för att du bar in mig till sovrummet igår när jag mådde som sämst & tack älskling för att du bäddade ner mig och gav mig vatten, tack älskling för att du finns här, utan dig inge mig för jag älskar dig av hela mitt hjärta & hela min själ ♥♥♥


Nu ska man ta ett långt bad & ta det lungt. Sedan äta lite så man får i sig lite grann under tiden man är illamående & yr.. kanske ett bra tecken om det är så att man är gravid, får hoppas av hela mitt hjärta! ♥♥♥

Jag ska tända ett ljus för alla som har haft cancer & för alla som har cancer, ni lär vara otroligt starka människor & jag tänker på er alla, en stor kram ifrån mig & hoppas att allt blir bra med er! ♥♥♥ 

           

                                                                                                                



Farsdag ♥



Idag är det Farsdag & jag är i Borlänge & kan inte komma nån vart. Men jag kan skriva ett vackert inlägg till dig istället pappa.
Grattis på Farsdag, världens bästa far

"När du var riktigt liten
och nån annan varit stygg
så var hans stora famn
en plats där du blev trygg.

En far är nån som vet
att skydda sina kära.
Han vakar över dig
långt borta eller nära.

När lasset blir för tungt
och hotar att dig stjälpa
så finns han där till hands
att stötta dig och hjälpa.

Som förebild han går
i livets långa trappa.
Och ingen är som han…
Han är din kära pappa "



När jag var liten & sprang med blöja så var du alltid där för mig & visade att du var min & kommer alltid att vara min pappa. Tiden förändrades igenom omständigheter & du gled undan mer & mer..
Tårarna rann varje dag & haft svårt att sova, men jag vet att du älskar mig pappa & jag vet att du finns där fast vi inte hörs av så ofta. Min familj betyder allt för mig & ni har gjort mig till den jag är. En stark person med vilja & envishet har jag fått igenom er min kära familj. Du är en tuff pappa med starkt hjärta & själ. Låt ingen få gå emellan oss två, för ett barn behöver två föräldrar & du är en av dom.
Jag vill bara säga:
Jag älskar dig pappa

Tankarna går om & om igen.. ♥


Jag & Isabel, påväg till en kryssning. Taggade tjejer!
Älskar dig


Idag ska jag ta det lungt. Bädda sängen & diska lite. Sedan sätta upp en tvätt tid & Dela upp tvätten i olika Ikea påsar så det blir enklare att tvätta när det är dax.
Sen ska jag nog ta en lång promenad & tänka över vissa saker..

En dikt till älsklingen, som jag själv har skrivit.

"You make me smile and you make me live
You make me stand right & keep stil
You have turn my heart to a better place and you have show me the real love
I love you till the end and I hope we be together forever "


"Jag älskar dig Nicklas över allt annat, du har visat mig den äkta kärleken & du har allt det man har sökt efter, vill aldrig mista dig, vi förevigt älskling, vi föralltid "


Jag har äntligen hittat mitt skal till min Iphone & vad tycker ni om detta? Jag ska nog beställa hem det som en liten julklapp till sig själv.. hehe







Jag älskar dig & du betyder allt för mig ♥

Jag har aldrig haft en sån rädsla som jag hade för ett tag sedan, trodde du skulle lämna mig.
Känslan i kroppen är obeskrivlig känns som om själen har lämnat kroppen..
Jag fryser & skakar.. Hjärtat går 100000 slag per sekund..
Troddde aldrig att jag skulle få uppleva den riktiga kärleken, men nu förstår jag var kärlek är.
Du har fått mig till världens lyckligaste tjej & du älskar mig för den jag är..
Du betyder verkligen allt för mig & Jag älskar dig så obeskrivligt mycket så du förstår inte hur mycket jag älskar dig. För det finns inga ord till det..
Jag har gjort något & det var vääldigt fel av mig.. jag var en förvirrad tjej som inte visste verkeligen ut eller in.. Men Nu förstår jag vilken idiot jag har varit & hoppas att du vill stanna kvar hos mig, efter det jag har gjort..
är så otroligt rädd att mista dig så du anar inte.. om jag skulle göra det så skulle det inte finnas någon mig i huvetaget nå mer.. för du är det bästa som har hänt mig..


Jag önskar av hela mitt hjärta att få leva livet med dig, skaffa barn, gifta sig & skapa en framtid tillsammans..
& hoppas efter alla omständigheter att vi ska fortsätta att leva lyckligt som vi har gjort hittils.. jag älskar dig förevigt din, Nicklas. Du har verkligen visat mig var äkta kärlek är & hoppas du finns kvar hos mig!





Är jag lycklig, låt mig vara det också..

Heej!

Idag ska jag dricka öl & kika på hockey, det ska bli så roligt att kika på den matchen.
Mina känslor just nu är förvirrande & väldigt konstiga..

Jag fattar inte.. är man lycklig & man mår toppen. Då tycker ja att man ska köra på oavsett vad som händer. Åren går & man har ju leta efter den rätta killen & när man väl finner den, då finns det inga konstigheter att gifta sig & skaffa barn i framtiden.

Jag vet jag är ung & jag har nyss träffat han, men det handlar inte om det. Vi älskar varandra till 110% & vi litar på varandra. Vi bråkar aldrig, utan vi löser allt med att prata med varandra, inga konstigheter.
Ett par jag känner träffades & förlovade sig efter 3 månader och då har dom bott ihop med innan. Sedan gick det framsteg emellan dom, dom gifte sig & är lyckliga. Varför kan inte vi då köra på likadant om vi tycker om varandra?

Ibland lär man inse saker att barnen växer upp & börjar starta ett eget liv & börjar skaffa en egen familj, åren går & man är inte den lilla tjejen längre som springer med blöja..
Bor man ihop och jobbar båda två, då kan man göra mer saker i livet & börja skapa en framtid tillsammans. För vissa låter detta oerhört konstigt, att man ska gifta sig och skaffa en familj i 19års åldern. Men skulle jag bli gravid nu till jul då skulle jag få barnet tills jag fyller 20 & det är inte så ung ålder endå., jag har endå gjort allt som jag vill göra innan jag skaffar familj. Jag känner många som har fått barn redan som är i min ålder & som var yngre när dom fick barn & jag tycker inte det är något fel utan tvärtom. Jag tycker det är fantastiskt & önskar dom all lycka i framtiden. Jag är mynig och jag bestämmer om jag ska ha barn eller inte & jag känner mig redo för nya utmaningar & det får ni leva med. Ni kan ha åsikter men inte trycka ner folk som är lyckliga & vill göra allt med varandra, ni kan hålla det för er själva!




känslan inombords är oslagbar ♥



Idag har jag inte gjort så himla mycket mer en att vara med älsklngen & hans vän per-åke. Dom har suttit & spelat Fifa & jag har spelat lite gitarr & sjungit. Nu snart ska man på hockeymatch. Får se om hjärtat mitt gör mål & om dom vinner! =)
Längtar till nyår, för då kommer det inträffa en sak emellan mig & min älskling. En stor sak & väldigt vackert att se på ..
Undra om det kommer att bli av, jag hoppas av hela mitt hjärta. För jag har aldrig någonsin kännt såhär förut.
Det är en underlig känsla & jag njuter varje sekund av det. Du & jag föralltid, ingen kan sära på oss, vi är ett & kommer alltid att vara det. Jag älskar dig ♥



What I Love About You


I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.
. ♥



RSS 2.0